Iedere ondernemer wordt blij van nieuwe klanten.

Jij dus ook.

Ik krijg wekelijks nieuwe aanvragen vanuit Google en Facebook. Zo groei ik zelfs als ik afwezig ben. Klinkt goed toch? Dat kan ik ook voor jouw bedrijf realiseren.

Ik ga je helpen aan een constante stroom nieuwe leads via Google en Facebook. Nieuwe leads die bewust op zoek zijn naar jouw dienst of product of eerder hebben kennisgemaakt met jouw onderneming.

Samen zorgen we voor ‘gratis bezoekers’ vanuit Google door met een meetbare en schaalbare strategie continu jouw website uit te breiden met nieuwe content. Daarnaast kunnen we met Google Ads direct nieuwe leads ‘kopen’.

Voordat we beginnen zoek ik uit waar jouw doelgroep naar zoekt en welke zoektermen zij daarvoor in Google gebruikt. Door hier slim op in te spelen kunnen we de vraag van jouw potentiële klanten snel beantwoorden met jouw aanbod. Zo trekken we een doelgroep met een wens of probleem naar jouw oplossing.

Twijfel je of ik je kan helpen? Hieronder vind je referenties van klanten die dankzij mijn hulp structureel groeien.

Watvindthidde is een prettige aanvulling op onze kennis.
Samenwerken met Hidde gaat op een prettige en transparante manier.

Hidde heeft een duidelijke structuur opgezet waardoor we iedere week nieuwe klanten krijgen via Google.
Ook gaf hij tips waarmee we deze klanten langer bij ons houden. Wij zijn heel blij met zijn hulp!

Dankzij Hidde heb ik een website waarmee ik iedere week nieuwe klanten trek.
Sinds mijn website online is heb ik niet stilgezeten.
Erg prettig is ook dat aanvragen via de website dankzij het aangepaste formulier direct duidelijk zijn.

Benieuwd of ik jou kan helpen met het groeien van jouw onderneming? Vul onderstaand formulier in en ik leg je graag uit hoe ik voor jou nieuwe klanten via Google Ads, SEO en Facebook advertenties binnenhaal.

  • Ik ga akkoord met het Privacy beleid en ben geen robot: