Gratis Google Ads Quick Scan

Google Ads Quick Scan

Stel dat je adverteert in Google maar niet zeker weet of je het maximale resultaat uit je advertenties haalt. Je hebt verschillende campagnes voor de diensten of producten die je aanbiedt, maar je weet niet welke het beste rendement opleveren. Of je trekt geïnteresseerde bezoekers naar je website, maar die gaan niet over tot een aanvraag of aankoop. Waar of wanneer verlaten zij jouw website?

Wij kunnen je een helder inzicht geven in de kansen van jouw advertentiecampagnes. In ieder account dat we het afgelopen jaar hebben gescand vonden we kansen die nog niet benut waren of kosten die onnodig zijn gemaakt.

Google Ads campagnes kunnen heel veel omzet genereren

Indien je campagnes goed zijn opgezet kan je fantastische resultaten boeken met Google Ads. Het is zonder twijfel één van de beste manieren om nieuwe leads of klanten aan te trekken. Echter, als de (technische) instellingen niet op de juiste manier zijn ingesteld is de kans heel groot dat er advertentiebudget verspild wordt.

Resultaat van onze Google Ads Quickscan

Nadat we jouw Google Ads account hebben onderzocht je bezoekers hebben gevolgd in Analytics sturen we je een rapport met de verbeterpunten en kansen die we aanbevelen. We zoeken uit waar je advertentiebudget heengaat en of dat goed besteed wordt. Functies die je nu nog niet gebruikt raden we aan en vergelijken we met jouw concurrenten. Waar nodig adviseren we over de campagnestructuur en advertentie inhoud. Het doel van onze quickscan is het optimaliseren van jouw advertentiebudget en verspilling te beperken.

Uiteraard kunnen wij de aanbevelingen die uit de Quickscan komen voor jou uitvoeren, maar je kunt er ook zelf mee aan de slag gaan.

In het rapport vind je ons advies over de volgende punten:

  • Accountstructuur
  • Conversietracking
  • Zoekwoorden
  • Advertentieteksten
  • Extenties
  • Campagne instellingen
  • Technische Instellingen
  • Geografie
  • Demografie

Waarom onze Quickscan aanvragen?

Onze quickscan is gratis, er komt altijd interessante informatie (verbeteringen) uit en een frisse blik kan nooit kwaad. Natuurlijk vinden we het leuk als we onze aanbevelingen in jouw Google Ads mogen toepassen, maar als je dat liever zelf doet zijn we even goede vrienden. Omdat we weten dat Google veel geld verdient aan ondernemers die hun account niet optimaal hebben ingesteld willen we ondernemers helpen om hun budget verstandiger in te zetten.

Dit zeggen klanten over ons:

Watvindthidde is een prettige aanvulling op onze kennis.
Samenwerken met Hidde gaat op een prettige en transparante manier.

Hidde heeft een duidelijke structuur opgezet waardoor we iedere week nieuwe klanten krijgen via Google.
Ook gaf hij tips waarmee we deze klanten langer bij ons houden. Wij zijn heel blij met zijn hulp!

Dankzij Hidde heb ik een website waarmee ik iedere week nieuwe klanten trek.
Sinds mijn website online is heb ik niet stilgezeten.
Erg prettig is ook dat aanvragen via de website dankzij het aangepaste formulier direct duidelijk zijn.

                             Vul onderstaand formulier in om onze Google Ads quickscan aan te vragen.

Watvindthidde

4 + 4 = ?