Google Ads coach

Werkt jouw marketingafdeling net met Google Ads en hebben zij deskundige coaching nodig in het gebruik van de tools? Of werkt je al met Google Ads en wil je weten hoe je er meer uit kunt halen? Als persoonlijke Google Ads coach help ik je met alle vragen die je over het gebruik van het advertentieplatform hebt. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jouw doelgroep jouw producten of diensten snel kan vinden.

Google Ads meeting

Waarom een Google Ads coach?

Adverteren in Google is een onmisbaar onderdeel van een marketeer in het huidige bedrijfsleven. Niet ieder bedrijf heeft echter de kennis in huis om nieuwe marketeers goed op weg te helpen. Natuurlijk is het mogelijk om al doende meer over Search Engine Advertising (SEA) te leren, maar als je efficiënt met jouw tijd en budget om wilt gaan is een deskundige Google Ads coach een betere keuze. Ik heb de kennis en expertise in huis om ook jouw online advertentiecampagnes tot een succes te maken. Ook is een Google Ads coach handig om wat extra’s te leren over de features en functionaliteiten van Google Ads.

Ik ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEA en het zoekgedrag van Google-gebruikers. Alle ins en outs van Google Ads zijn bekend en hiermee kan ik jou ook advies op maat geven over de features en biedstrategieën die relevant zijn voor jouw bedrijf. Ik leer je om beter met Google Ads om te gaan, zodat je zelfstandig met het platform kunt werken.

Voor wie is een Google Ads coach bedoeld?

Er zijn veel verschillende markten, maar de principes van Google Ads zijn voor bijna iedere branche hetzelfde. Het maakt dus niet uit hoe groot jouw afdeling of bedrijf is, vanaf € 100,- per maand help ik grote teams en zzp’ers helpen om het beste uit hun Google Ads advertenties te halen. Of het nu gaat om een heel team of een specifieke online marketingspecialist; Ik zal de coaching bieden waar jouw online marketing beter van wordt.

Ik ben bereikbaar per telefoon, mail en via Skype om vragen te beantwoorden over jouw Google Ads-account. Heb je er meer aan dat we jouw afdeling een training over Google Ads geven? Dan past een Google Ads trainer misschien wel beter bij jouw wensen. Ik kan jouw afdeling bijvoorbeeld een eendaagse training of een maandelijkse training geven, zodat jouw marketingpersoneel weer helemaal up-to-date is.

Google Ads coach nodig? Neem contact op!

Bij watvindthidde houd ik mij al jaren bezig met alle kanten van het adverteren in Google. Van de juiste biedstrategieën tot het schrijven van wervende teksten voor online advertenties, ik heb alle SEA-kennis in huis die jij nodig hebt. Heb je geen budget om fulltime een externe marketeer aan te nemen, maar kan je wel wat hulp gebruiken om de positie van uw advertenties in Google te verbeteren? Neem dan vandaag nog contact met mij op en laat ons weten wat ik voor je kan betekenen.