Watvindthidde

Over WATVINDTHIDDE

WATVINDTHIDDE is gespecialiseerd in internetmarketing en biedt aanvullende diensten aan met een vast team van specialisten. In het team zitten specialisten op het gebied van webdesign, grafische vormgeving, (360 graden) fotografie, teksten en marketing.


WATVINDTHIDDE helpt ondernemers met internetmarketing.
Meer leads, meer verkoop, meer naamsbekendheid en nog veel meer. Ondernemers die willen groeien en hiervoor handen of kennis te kort komen en ondernemers die zien dat hun doelgroep zich steeds vaker via het internet oriënteert. Watvindthidde ondersteunt ondernemers op afstand en werkt als white label voor communicatiebureaus om hen te ondersteunen in hun dienstverlening.

Achter WATVINDTHIDDE zit een team van specialisten die hun kennis bundelen voor een resultaatgerichte dienstverlening. Ik ben WATVINDTHIDDE begonnen omdat ik het tijd vond dat er een dienst werd aangeboden die naar gelang de vraag kan worden uitgebreid. In plaats van een grote investering te moeten doen als ondernemer werk ik met periodes waarin we testen of onze handelingen het gewenste resultaat opleveren. Als dat niet zo is kunnen we snel schakelen. Met deze periodes zijn de werkzaamheden overzichtelijk en kunnen we deze uitbreiden door de kansen die de doelgroep biedt te benutten. Zo kunnen we stap voor stap uw onderneming online laten groeien.