Freelance SEO specialist

U zoekt een SEO specialist die uw organisatie per project kan ondersteunen? Die heeft u zojuist gevonden!

Als freelance SEO specialist werk ik voor verschillende bureaus en een aantal ondernemingen. Samen met de ondernemende klant bepalen we een contentstrategie om zo veel mogelijk relevante bezoekers naar de website te trekken. Ik werk onder mijn eigen naam of als white label voor uw organisatie als ‘part of the team’. Afspraken met uw klanten zal ik bijwonen en indien gewenst werk ik regelmatig bij u op kantoor.

Freelance SEO specialist

SEO werkwijze

Er wordt samen met de klant een strategie bepaald waarin onderzocht wordt wat de ‘quick wins’ zijn. Hierdoor kunnen er snel grote stappen worden gemaakt door de grootste verbeterpunten direct aan te pakken. Bij de uitvoering zal de strategie de rode draad zijn en lijdend zijn voor het schrijven van content, het uitvoeren van linkbuilding en de controle van de technische aspecten. We implementeren een aantal codes in de site waarmee geregistreerd wordt wat het aantal bezoekers van de website is en wat deze bezoekers doen.

Waarom een freelance SEO specialist inschakelen?

Alle (internet)marketingbureaus, websitebouwers en communicatiebureaus krijgen regelmatig de vraag of ze de mooie website die zij gebouwd hebben ook zichtbaar kunnen maken in de zoekmachine. Tegenwoordig is een website meer dan een online visitekaartje, een website is een manier om als organisatie gevonden te worden en een potentiële klant te kunnen overtuigen van het aanbod. Voor deze bureaus werk ik onder dezelfde constructie als een aannemer in de bouw: een aannemer neemt een klus aan en zoekt daarbij een schilder, stukadoor, keukenboer en badkamerspecialist. In mijn geval: u krijgt als communicatiebureau de vraag om de promotie van een nieuw product te regelen. Hierbij heeft u meerdere specialisten nodig; een grafisch vormgever, een websitebouwer, een copywriter, een (internet) marketeer, etc. De specialisten die u niet in dienst heeft kunt u voor dit project inhuren. Op deze manier ondersteun ik al meerdere bureaus bij verschillende projecten.

Voordelen van een freelance SEO specialist:

  • Altijd up to date kennis in huis;
  • Geen hoge kosten voor SEO software van externe partijen;
  • Alleen extra kennis inhuren als daar behoefte aan is;
  • Geen bijkomende vaste lasten.

Bent u op zoek naar een freelance SEO specialist of wilt u graag kennismaken voor eventuele projecten in de toekomst? Neem dan gerust contact met mij op.