Online marketing bureau in Castricum

Watvindthidde is een full-service online marketing bureau in Castricum.

Begonnen als freelancer ter ondersteuning van marketing- en communicatiebureaus en gegroeid tot een team van vijf specialisten.Wij helpen ondernemers met vraagstukken omtrent online marketing. Wij verzorgen organische vindbaarheid in Google (SEO), adverteren in Google Ads (SEA), conversie optimalisatie en webteksten. We werken nog steeds nauw samen met de bureaus waar we sinds dag één mee werken. Zodoende adviseren wij onze klanten ook met webdesign, WordPress websites, Magento webshops en strategische communicatie. Werkzaamheden die buiten ons vakgebied liggen besteden we graag uit aan specialisten waar we regelmatig mee samenwerken. Voor hulp bij online marketing ben je bij ons aan het juiste adres.

Online marketing bureau Castricum

Online Marketing van Castricum tot Azië

Vanuit de mooiste plaats in Noord-Holland helpen wij ondernemers om meer omzet uit online kanalen te halen. Van online vindbaarheid in Google, adverteren op social media tot verkopen via Beslist; we hebben een hoop uitdagingen succesvol aangepakt. Inmiddels vind je onze digitale voetsporen van Castricum tot zuid Europa. Met een online uitstapje hebben we zelfs onze kennis gebruikt voor een case in Indonesië.
We horen regelmatig van nieuwe klanten dat er de behoefte is om ‘iets’ met online marketing te doen, maar dat men niets precies weet waar te beginnen of welk kanaal het beste werkt bij de doelstelling. Door onze ruime ervaring in verschillende branches weten we welke kanalen passen bij de doelgroepen. Er zijn grote verschillen tussen uitingen voor B2B en B2C ondernemingen en ook daarbinnen varieert het van webshops tot bouwbedrijven, lokale advocaten en reisbureaus. De diversiteit binnen onze klantenkring houdt ons leergierig en op de hoogte van online ontwikkelingen.

Een online marketing team op afstand

Sinds 2014 zijn we werkzaam in de online marketing en sindsdien hebben we ons door cursussen, seminars en leerzame bijeenkomsten ontwikkeld tot specialisten op verschillende vakgebieden. Samen maken we het verschil voor onze klanten. De laatste twee jaar zijn we gegroeid van éénpitter naar een team van vijf marketeers. Als team werken we via diverse kanalen met één doel voor ogen; groei voor de business van onze klanten.
Omdat iedereen bij ons ‘zijn eigen ding’ doet, doet iedereen waar hij/zij goed in is. Zo kunnen wij onze tijd efficiënt indelen en gaat er geen tijd of geld van onze klanten verloren.

We begrijpen dat meerdere specialisten in dienst nemen niet voor iedere ondernemer mogelijk is. Dat is één van de redenen dat wij regelmatig worden ingehuurd als marketing team op afstand. Daarmee heb jij als klant één aanspreekpunt en verzorgen onze specialisten de oplossing voor jouw wensen.

Ben je op zoek naar een online marketing bureau bij jou in de buurt en wil je jouw vraagstuk bij één partij met meerdere disciplines neerleggen? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

Neem eens contact op, dan vertellen we hoe we jou kunnen helpen.