Verras iemand die écht een kerstpakket kan gebruiken!

Vorig jaar stopten we al met relatiegeschenken, in plaats daarvan deden we boodschappen en brachten dit langs bij de voedselbank in Beverwijk. Zo kwamen de lekkernijen terecht bij mensen die dat goed konden gebruiken. Dit jaar willen we hetzelfde doen en daarbij twee heerlijke pakketten maken voor iemand of een gezin die dat écht goed kan gebruiken omdat er geen geld is voor een gezellig kerstmaal.


Een kerstpakket voor iemand anders

De mensen die wij kennen hebben het goed. Iedereen zit met kerst aan een volle tafel met familie en vrienden. Althans, iedereen..
Bijna iedereen. In Nederland wonen er 1 miljoen mensen onder de armoedegrens. Veel van hen zullen genoeg hebben om rond te komen, maar er zijn genoeg gezinnen waar er geen ruimte is voor iets lekkers op tafel.
We maken twee mooie pakketten vol lekkers zodat ook mensen die zich dit niet kunnen permitteren een smakelijk kerstfeest hebben.

Ken jij iemand die het niet breed heeft en niet de middelen heeft om een smakelijk kerstfeest te vieren?
Vul onderstaand formulier in en beschrijf kort (ik hoef geen namen en rugnummers) waarom jij hem, haar of hen een heerlijk kerstpakket gunt.