Google Ads Trainer

Verkoop jij je producten of diensten online? Dan kan je niet meer onder het gebruik van Google Ads. Niet ieder bedrijf heeft echter alle nodige kennis in huis. Is dat in jouw bedrijf het geval, dan kun je ervoor kiezen om een extern bedrijf in te huren, maar niet ieder bedrijf heeft daar budget voor. Bovendien heb je over bepaalde zaken meer controle als je jouw online advertenties inhouse regelt. Wil je dat jouw marketingafdeling alle ins en outs van Google Ads kent? Dan kun je mij inschakelen als Google Ads trainer.

Google Ads trainer

Wat kan ik jou en je team leren?

Werken met Google Ads is meer dan alleen weten hoe het advertentieplatform werkt. Er worden regelmatig nieuwe features en extra tools aan Google Ads toegevoegd. Als specialist in search engine advertising (SEA) ben ik altijd op de hoogste van de laatste ontwikkelingen in die markt en die leer ik graag aan jouw team.

Daarnaast kan ik de online marketingafdeling van je bedrijf leren om het beste uit Google Ads te halen. Ik help je team om onderscheidende advertenties op te stellen, A/B-tests te maken, de juiste tactieken en biedstrategieën te volgen en zoektermen optimaal toe te passen. Hierbij leer ik je hoe je de focus kunt leggen op de ‘winnende producten’ en zo een hoger rendement te halen uit je advertenties.

Wie heeft er baat bij een Google Ads trainer?

Een training volgen is een efficiënte manier om in één keer als heel team meer te leren over het gebruik van Google Ads. Ik geef eendaagse trainingen zodat jouw personeel met een aantal belangrijke basisprincipes aan de slag kan en ik geef maandelijkse trainingen, zodat je marketeers altijd op de hoogte zijn en met de nieuwste features van Google Ads aan de slag kunnen.

Door jouw personeel te trainen kunnen zij zelfstandig aan de slag en bespaar je op het onderhoud van jouw campagnes. Na mijn training ben jij of is je team in staat om zelfstandig advertenties aan te maken en te verbeteren, rapportages uit te draaien en gerichter te adverteren.

Vaker hulp nodig in Google Ads?

Het is niet moeilijk om te adverteren met Google Ads, maar wel om je rendement zo hoog mogelijk te krijgen. Als je na een training vaker behoefte hebt aan persoonlijk contact met iemand die echt betrokken is bij jouw onderneming dan kan je mij inschakelen als coach. Daarmee houd ik het account in de gaten en bespreken we op regelmatige basis de mogelijke verbeterpunten.

In die hoedanigheid kan ik antwoord geven op alle SEA-vraagstukken waar je in je dagelijkse werkzaamheden tegenaan loopt. Als ik regelmatig met jouw online advertenties te maken heb, wordt het natuurlijk ook makkelijker om je advies op maat te geven en je zo aan meer succes in Google te helpen.

Google Ads trainer inschakelen

Werkt jouw marketingafdeling met Google Ads, maar heb je het idee dat ze nog wat extra training nodig hebben om betere resultaten te behalen? Of ben je zelf aan het adverteren in Google en wil je meer leren over het advertentieplatform? Neem dan contact op zodat ik je snel kan helpen. Ik leer jou of je marketeers graag meer over de functionaliteiten van Google Ads, zodat je meer rendement haalt uit je advertenties.